HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • Lissel: szia! nagyon jó történet!!! :D ti ketten vagytok a kedvenc íróim :D (Assa & Mellons) (2012.07.29. 12:06) Assa ajándéka - második rész
  • mabym: Végre rájöttem hogy kell kommentet írni :D Bocsi hogy idáig tartott :) Nagyon nagyon örülök hogy e... (2010.04.25. 00:04) Nusika93 ajándéka
  • mabym: Nahát :) Végül is igaz. És úgy látom nem csak nekem tetszik ennyire! :D Nagyon ügyes vagy és még ... (2010.04.25. 00:01) mabym ajándéka
  • Tiszy: Jaj én meg tökre várom. :D:D Direkt fogalmaztam meg úgy ezt az ötletet, hogy őket is lehessen írni... (2010.02.27. 14:41) Tiszy ajándéka - 2. rész
  • Robin Mors: Nekem megvannak még, amiket kértél. :D Szerintem még majd hétvégén kijavítom ezt (valószínűleg csa... (2010.02.27. 12:21) Tiszy ajándéka - 2. rész
  • Utolsó 20

Címkék

2009.01.30. 21:43 Merengő Adminok

Puppy ajándéka

Ajándékozott: Puppy

Korhatár: nincs

Figyelmeztetés. nincs

Leírás: Lilly és James járnak, de Lilly megcsalja Jamest Perselussal. A probléma megoldása végett mindenki elmegy a Balázs showba, de egy váratlan hír elejéig Peter is beugrik.

ll tennie Harrynek.

Kívánság: Perselus/Lily és Lily/James - Lily megcsalja Jamest Perselusszal és most nem tudja, hogy kié a baba. A két férfi a Balázs Show vendége, ahol a fal mögött Peter ül egy újabb érdekes információval. (Igen, humor kategória :))

 

Még mielőtt belevetnéd magad az olvasásba, nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről.  

Minden nap egy-két ajándékot teszünk fel a blogra, csak az ajándékozott neve szerepel majd rajta, a szerző neve titokban marad az utolsó ajándék megjelenéséig (ez kb. egy hónap múlva lesz). Ez után mutatjuk meg a „leleplező” listát, amikor is kiderül, hogy kik a rejtélyes alkotók.  

Ezért nyomatékosan kérünk, hogy amíg ez a lista fel nem kerül a blogra ne töltsd fel a munkádat semmilyen archívumba, vagy internetes oldalra, és ne áruld el SENKINEK, melyik műnek vagy a szerzője, vagy ki az ajándékozottad. Ez természetesen csak az ajándékozás idejére vonatkozik, utána azt teszel a munkáddal, amihez kedved van.  

A blogbejegyzésekhez lehet kommenteket írni, reagálni az ajándékokra. Viszont mivel ezek ajándékok, nem „építő jellegű” kritikát várunk, mint a Merengőre. Itt csak jót lehet írni.

 A blogot úgy választottuk, hogy regisztráció nélkül is lehessen kommentet küldeni, de a blog szerkesztői néhány hete úgy döntöttek keresztbe tesznek nekünk, és kötelezővé tették a regisztrációt. Ez egyébként elég gyorsan megy, szóval ha még nincs ilyen indapass neved, szerezz egyet, és írj valami visszajelzést az ajándékokhoz (nem csak a sajátodhoz, máséhoz is lehet).  

A blogszerkesztők újítása miatt sajnos az a lehetőség is elveszett, hogy az ajándék készítője reagálni tudjon a kommentekre anélkül, hogy kiderülne ki is valójában. Ezt a problémát megpróbáljuk úgy áthidalni, hogy regisztrálunk egy közösen, mindenki által használható anonymus nevet, e-mailben elküldjük az hozzá tartozó adatokat, és így bárki válaszolhat „névtelenül” is a saját kritikáira. Fontos, hogy ezt a nevet csak annál az ajándéknál használd, amit Te készítettél és ne felejts el átjelentkezni a saját nicknevedre, ha máshova kommentelsz. Kissé bonyolultnak hangzik, de ez a legjobb megoldás.

  Jó olvasást!


  

Üdvözlöm önöket a Balázs Showban - mindenki ujjong a háttérben, Balázs bevet egy „úgy örülök, hogy ti is így örültök” nézést.  -  Mai témáink. Egy meggyötört lélek nagy dilemmában van, és mi segítünk neki, aki egy vendégünk egy furcsa tettéről akar beszélni. A mai első vendégünk Peter.

Peter belép, a háttérben az egyik híres rock banda „The rat ” című száma szól. Már félúton jár, amikor a szőnyeg szélében elesik. Nagy a sikoltozás támadt, mert az egyik tapsolós nő nagy riadalmára Peter összetört orra összevérezte a ruháját. A riadalom még csak most kezdődött, hiszen Peter automatikusan a pálcájáért nyúlt, szegény nő meg azt hitte, hogy Peter bántalmazni akarja, ezért sírva rohant ki a díszletből. Ebből nagy riadalom támadt a „Celeb vagyok, ments ki ennen” forgatásán is, mivel szegény nő belerohant a cserepes pálmába és ezért újra fel kellett venni a „jaj, de éhes vagyok jelenetet”.

Igen hatásos a belépésed - gúnyolódott Balázs. – Azt mondtad, hogy egy súlyos problémáról akarsz beszélni.

Igen, az egy lány nem tudja a teljes igazságot az egyik osztálytársáról és én úgy érzem, hogy neki pedig tudnia kell róla, mielőtt elkövet egy nagy baklövést.

Ez nagyon rendes tett tőled, de biztos, hogy a lány is tudni akarja az információt?

Hát nem tudom, de biztosan tudni akarja. ha meg nem akkor is meg fogja tudni, úgyhogy nem tök mindegy?

Ebben teljes mértékig igazad van, hiszen mi olyan hatásvadászok vagyunk, hogy nem érdekel, minket akarja e tudni vagy nem.

Akkor minek kérdezted meg?

Ez van nekem ideírva.

Értem.

Hosszú hatásszünet. Peter zavarában nem tudja, mit csináljon, ezért inkább a közönséget nézi. Egy percre mintha felismert volna valakit, de aztán elvette az ötletet. Biztos, hogy ő nem beállna tapsolósnak. Balázs sem számított erre a komoly csöndre, de egy kis idő múlva megszólalt.

Légy szíves, fáradj be a fal mögé. Mindjárt kezdődik a műsorom a másik díszletben és még át kell sétálnom Argentínában. Indul a fal!

Következő vendégünk Lily Evans. Szia Lily.

Szia, Balázs.

Mit szeretnél elmondani a fiúnak. Ugye fiú az illető?

Hát, persze! Miért mit képzeltél?!

Hát tudod, én amióta megláttalak sok mindent elképzeltem – mondta a műsorvezető és bevetette azt a kaján vigyort, amitől az „imádjuk Balázst” klub rajongói megdöglenek.

Talán majd esti műsorban vagy valamelyik interjúban részletezd ki, mert kíváncsi vagyok rá. Tudod, ha nem jönne össze a mai este, akkor talán megihatnánk valamit…

Jó ötlet, de térjünk vissza a témához, tehát kit várunk ide? – egy boszorkány ez a nő, gondolta Balázs. Nem tudta, hogy mennyire beletalált ebbe a dologban.

Az egyik barátomat.

Mennyire közeli a barátod? – reménykedett, de szerintem ő sem hitte el, hogy komolyan lett volna esélye.

Nagyon közeli barátom.

Oké, ugorjunk. Szóval be akarsz valamit jelenteni neki.

Igen, pontosan. Úgy látszik Balázs, te mindent tudsz.

Azt is akarod tudni mi mindent, tudok még?

Hát tudod, attól függ, hogyan sikerül a mai adás.

Peternek már nagyon elege van ebből a mai adásból, de nem köhöghet, mert akkor leleplezi magát. Ezért csak ül, és nagyon reméli, hogy jön már a következő vendég is.

Rendben akkor jöjjön a következő vendég. Köszöntjük a műsorban Jamest.

James bejön és az ajtóban már nagyban integet a hátulsó sorban ülő miniszoknyás plázacicának. Úgy látszik neki is lesz esti programja, ha Lilyvel összevesznek. Lily viszont olyan képet vág, mint aki citromba harapott, ahogy Peter is hasonló képet vágott James ömlengésére.

Szia, James! – köszönt neki a műsorvezető, de James rá se nézett, hanem rögtön odament Lilyhez és megcsókolta. Hosszú percekig csak csókolóztak és mivel Balázs már nagyon kezdett reménykedni abban, hogy összejönnek azt szerette volna, hogy abbahagynák.

Szóval mit is akartál elmondani Jamesnek?

El akartál mondani valamit? – érdeklődött James.

Miért szerinted miért vagyunk itt?

Hogy kinyissunk egy széfet, meg egy csomó kérdésre is kellene válaszolni…

Az a másik műsorom – szólt közbe Balázs.

Miért te hány széfet látsz itt?!

Szóval mit akartál elmondani Jamesnek?

Hát akkor a dzsungelben kell megküzdeni az éhséggel meg a bogarakkal – gondolkozott tovább James. - Csak szerintem eltévedtünk, mert a dzsungeldíszlet a szomszédba van.

Az megint a másik műsorom.

Miért szerinted, ha el akarnák neked mondani valamit, akkor ahhoz miért kéne a dzsungelbe menni?

Nem tudom. Lehet, hogy azt, amit el akarsz mondani, azt csak a dzsungelben lehet elmondani.

Úgy őszintén, melyik az az üzenet, amit csak a dzsungelben elmondani?

Mit szólnátok ahhoz, ha végre elmondanád, amit akarsz, mert nekem sietnem kell, mert kezdődik az élőadás Argentínából.

Akárhogy is, elrontottátok, mert nem tudtok úgy átverni, hogy megmondjátok előre, hogy jöjjek ide – gondolkozott tovább James.

AZ MEGINT A MÁSIK MŰSOROM!

Miért hány műsorod van?

Négy.

Ez akkor melyik?

A Balázs show.

Olyan is van?

Nem, nincs. Ez a kész átverés!

Úgy tudtam! Tényleg?

Nem.

Ó.

Szóval Lily. Mit akartál elmondani Jamesnek?

Még mindig nem mondtad el? – érdeklődött James.

Nem – itt most Lily vett egy nagy levegőt. – Szóval…

Szeretlek Lily! – kiáltott fel Peter a fal mögül.

Ez meg ki volt? – kérdezte Lily.

Jó lenne tudni – toldotta hozzá James. – menjem már el az a fal.

Elloptad a szövegemet! – kiáltott Balázs.

A fal persze elindult, hogy megmutassa a teljesen megrémült Petert, aki még számított még egy kis bevezetőre, így teljesen még nem készült fel rá, hogy megmutassa magát.

Tudom Lily, hogy te mindig hűséges voltál Jameshez, de ha tudod, hogy én is szeretlek, akkor talán meggondolod magad és nem kéred meg a kezét.

Meg akarod kérni a kezem? – kérdezte tágra nyílt szemekkel James.

Miért akarnám megkérni a kezét? – kérdezte Lily, aki elég feministának gondolta magát, de azért egy ilyet nem vállalna be. Hogy is feltételezhetett róla Peter?!

Mert azt mondtad a múltkor, hogy valami fontosat akarsz neki mondani. Ebből gondoltam. Mi mást mondhatnál neki még?

Akkor nem kéred meg a kezem? – kérdezte James, egy csipetnyi csalódottsággal a hangjában. Már úgy beleélte magát abba, hogy jegyesek lesznek.

Attól még, hogy szeretem nem feltétlen, hogy hozzá akarok menni. – magyarázta a lelkileg már teljesen összetört Peternek.

Miért? Ki jöhetne még szóba rajtam kívül?

Például én! – kiáltott föl Peter és aztán Lilyhez fordult. – Hozzám jössz?

Tömeg persze elkezdett tapsolni egy ember kivételével, aki nagyon mogorva képet vágott.

Megkérted a barátnőm kezét? – kérdezte James és úgy fújtatott, mint egy megvadult bika, majd neki esett Peternek. Lily annyira el akarta mondani Jamesnek a hírt, hogy nem volt nagyon ínyére az, hogy senki sem foglalkozik vele.

Bárcsak ő is itt lenne! – gondolta Lily. – Ő nem azzal lenne elfoglalva, hogy szétverje a másik fejét, hanem velem is foglalkozna.

Miért nem vártad meg a választ? – kérdezte Peter.

Miért te reménykedtél?

Tudod, a remény hal meg utoljára.

Szerintem meg te halsz meg előbb – kiáltott föl James és behajította a Petert a közönségbe. – Szóval, mit akartál mondani Lily?

Azt, hogy terhes vagyok.

A közönség nagyban ujjong és Balázs meg olyan képet vág, mint akit hasba vágtak. James arcára csodálkozás ül ki, annyira, hogy meg sem bír szólalni. Peter éppen most ocsúdott föl abbéli megdöbbenéséből, hogy egyszerűen belehajították a közönségbe, amikor meghallotta Lily bejelentését.

Szóval lefeküdtél vele? – kérdezte döbbenten Peter és elhányta magát, szegény tapsolós nő nagy bánatára, aki a legelső sokk után tért vissza és szerencsétlenségére a ruhája már nemcsak összevérezve, hanem összehányva is volt. Mivel már egy ideje túl volt azon, hogy kirohanjon és bőgjön, ezért inkább belerúgott egy jót Peterbe.

Ezen meg mi a dráma? – kérdezte James, aki nem teljesen értette a helyzetet. – Hiszen ezt otthon is elmondhattad volna.

Most nincs időnk a magyarázkodásra, mert mindjárt kezdődik a műsorom –vetette közbe Balázs.

Tehát már elkezdődött a műsorod, hiszen most is az megy – értetlenkedett James

Van… egy… másik… műsorom… is – magyarázta Jamesnek Balázs, de már ő se hitt benne, hogy teljesen felfogta a srác azt, amit ő mondott. - Tényleg Lily, miért kellett ide eljönni?

Azért, mert én is benne vagyok a képben – szólalt meg azon a mély és tekintélyt parancsoló hangján Perselus Piton, aki éppen most tűnt fel a közönség sorai közül.

Milyen képben? – kérdezte James és a fejét ide-oda forgatva elkezdte keresni azt a képet, amiről Piton beszélt. Szerencséje volt, hogy éppen azt kereste, mert nem láthatta, hogy amikor Perselus leült az egyik bugyi rózsaszín forgófotelba, Lily rögtön átült az ölébe és vadul csókolózni kezdtek. Most képzelje el szegény James arcát, amikor csalódottan a barátnője felé akart volna fordulni, amikor meglátta őt és Perselust! Ugye milyen szívszorongató látvány?!

Lily?

Mi van?

Óh, bocsi, csak egy undorító féreg volt az arcodon, de már lejött.

Szóval vele is lefeküdtél?! – kérdezte Féregfark és megint elhányta magát. Annak annyira elege volt már Peterből, hogy miért nem tud már mást összevérezni vagy összehányni, hogy elkezdte csépelni a táskájával. – És ki kérem magamnak a férget!

Tényleg igaz az Lily, hogy lefeküdtél vele?! – kérdezte James, majd elbőgte magát.

Jaj, ne bőgj, mint egy nyolc éves! Látod, ezért csaltalak meg Peselussal – jelentette ki Lily és tovább csókolózott Pitonnal.

Ja! A gyerek meg nem a tied – fordult vissza megdöbbent kedveséhez. – És ha a tied, akkor is mi fogjuk felnevelni. Ezzel a végszóval felállt és Pitonnal együtt kézen fogva kisétált a stúdióból. A három hoppon maradt pasi (Féregfark, James és Balázs) szinte egyszerre sóhajtott föl és vágyakozva nézett az éppen távozó páros felé.

Te is úgy gondoltad, hogy jobban fog sikerülni a mai nap? – kérdezte a nézők közül teljesen összeverve kikecmergő Peter.

Hát nem is tudom… - válaszolt volna James, ha Peter nem vág közbe.

Pedig már majdnem igent mondott!

Te meg miről beszélsz? Nem hallottad, hogy azt mondta, hogy nem?! – kérdezte két röhögés roham között James.

A szájával azt mondta, hogy nem, de én láttam a szemében, hogy ha nem lenne a gyerek, akkor igent mondott volna – győzködte Peter Jamest.

Te hülye vagy! – szólalt meg Balázs. – Én azt láttam a szemében, hogy teljesen rám gerjedt.

Te vagy a hülye! – válaszolta Peter és sértődötten kivonult.

A francba! – kiáltott föl Balázs. – Elkezdődött a műsorom!

Balázs persze akkora nagy lendülettel rohant ki, hogy elejtette a papírját, amit James fölvett. Egy ideig nézegette, majd odafordult a kamerába és belemosolygott:

Üdvözlöm önöket a James Showban. Mai témáink….

 

 

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kivansagust.blog.hu/api/trackback/id/tr39913251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lizzieke 2009.01.30. 22:07:46

hát ez naggyon fájt! Téynleg!:D Ekkora marhaságot:D Szegény James! És tényleg, Balázsnak 4 műsora vanxD Na, de nem is ez a lényeg,hanem az, hogy Lily gyilkoljuk le, Pitont gyújtsuk fel, Petert meg egyszerűen csak likvidáljuk!:D James és Balázs maradhatnakxD

Parys 2009.01.30. 22:36:00

Nah ez nagyon tetszett :D Perselus jött ki győztesen a dologból, ezazzz!

LordDracul · http://lorddracul.gportal.hu 2009.01.31. 00:13:55

*Igyekszik, de nem tud hozzászólni* Akkor meg minek erőlködsz? - kérdezheted joggal. Nos, mert ez hozza ki belőlem ez a történet. Végtére is, ez egy kibeszélő show, nem? Szóval. Akarsz róla beszélni...?
Fájt. Nagyon.
*megy és likvidálja magát* XD

SzemiP 2009.01.31. 08:48:16

húúúúú! Ez király volt. Meg kellene írni, amikor beszabadulnak "Argentínába"! :D Gratulálok az írónak!

Bosie 2009.01.31. 09:02:48

"– Óh, bocsi, csak egy undorító féreg volt az arcodon, de már lejött. " - nekem ez tetszett a legjobban :) egyébként Balázs műsora a Pókerarc is, nem? :) na mindegy, a lényeg, hogy jó volt, tetszett, gratulálok :D és a vége csattant :D

Rejtélyes alkotó 2009.01.31. 11:46:24

Nagyon köszönöm a sok kommentet, remélem nem buktam le, hogy ki vagyok XDXDXDXD. Akkor most sorban:
- Lizzike: egyetértek veled, már majdnem összehoztam a végén Petert és Jamest, de meggondoltam magam :P
- Parys: hát igen, Piton jött, látott, győzőtt és méltósággall elvonult :D
- Lord Darcul: nem akarok róla beszélni ;-P
- SzemiP: Tényleg megkéne, majd még dolgozom rajta és köszönöm a gratulációt
- Tényleg még az is! Nem baj, szerintem már négy műsor is elég neki, szegény James már így se tudta megjegyezni :) Köszi a gratulációt és én megnézném a James Show-t is

draco girl 2009.01.31. 19:36:55

Szia!

Ez nagyon ott volt! Gratulálok hozzá! Még most is a könnyeimet törölgetem, melyek a nevetés hatására keletkeztek:) Köszi, hogy olvashattam! Szió:)
süti beállítások módosítása